Vízszerelés

Vízszerelés

Ami miatt mindenképp Minket hívjon

Csőtörés

Ha látja, hogy nedvesedik a fal, esetleg már csöpög is a víz, vagy konkrétan spiccel a falból hívjon Minket, hogy segíthessünk. Előfordul kertes házaknál, hogy a csőtörés a kerti szakaszon jelentkezik, semmi gond, hívjon Minket, vízszerelő kollégáink amilyen gyorsan lehet, akár 1 órán belül a helyszínre érnek és orvosolják a problémát.

Csaptelep csere

Konyhai, fürdőszobai, kerti, mosókonyhai csaptelepek cseréjét szakembereink gyorsan és szakszerűen végzik garanciával.

Főelzáró csere

Vízóra előtti főelzáró szelepek fontos szerepet játszanak lakása vízrendszerének szegmentálásában, így érdemes néha ellenőrizni, hogy működőképesek-e. Amennyiben gond adódik velük, hívjon Minket, segítünk!

Mosdócsere

Lakás- vagy fürdőszobafelújítás, modernizálás kapcsán sor kerülhet a mosdókagyló cseréjére is, ennek elvégzéséhez érdemes szakembert hívni, hogy az újonnan vásárolt mosdó hosszú ideig és megbízhatóan szolgálja Önt. 

Zuhanykabin csere, zuhanykabin szigetelés, hátfalas zuhanykabin beszerelés és csere

Sűrűn találkozunk olyan esetekkel amikor évekkel ezelőtt kialakított zuhanykabinok csempével burkolt falait anno elfelejtették szigetelni a burkolás előtt. Ez komoly gondokat okozhat a későbbiek során, mert a csempék közötti fuga ritkán képez olyan vízzáró réteget ami megóvja a környező lakásokat a beázástól, vagy a fal- és födémszerkezetet az állandó ázástól. Zuhanykabin csere alkalmával tehát érdemes ellenőrizni a megfelelő szigetelést, illetve új zuhanykabin építése, beépítése alkalmával gondoskodni a szigetelés kivitelezéséről.

Monoblokkos és beépíthető wc beszerelése, cseréje, javítása

Meglévő wc csésze újra cserélése, tartály csere, beépített tartály csere, beépített tartályos wc leeresztő- és töltőszelep cseréje, tömítések cseréje, karbantartása, ezek mind olyan esetek, amelyeknél a szakértő kezek igénybevétele rengeteg időt és pénzt spórolhat meg Önnek. Hívjon Minket, segítünk!

Csempeszelep csere

Az egyik legritkábban használt szelepek egyike, hiszen viszonylag ritkán kell a csaptelepeket leválasztani a vízrendszerről. Ennek ellenére az idő ezeket a szelepeket sem kíméli és sajnos csak akkor derül ki, hogy már nem látják el a feladatukat megfelelően, amikor szükség lenne a használatukra. Ilyen esetben is hívjon Minket bizalommal, segítünk akár 1 órán belül!

Csatorna bekötés

A szennyvízcsatornára való csatlakozás egy olyan kényelmi szolgáltatáshoz való csatlakozást jelent aminek kivitelezése kiemelten fontos, hogy szakszerű legyen. Nem csak környezetvédelmi okokból kifolyólag, de saját pénzügyi érdekünk is, hogy a csatorna hosszú évekig gondmentesen biztosítsa a szennyvíz és lefolyóvíz kiáramlását. Szakembereink vállalják ilyen hálózatok kiépítését családi házaknál, társasházaknál, nyaralóknál és egyéb nem lakó ingatlanok esetében. 

Hívjon Minket, segítünk!